Майка изпадна в неприятна ситуация, бързайки за преглед с детенцето

...
 Майка изпадна в неприятна ситуация, бързайки за преглед с детенцето
Коментари Харесай

Заключено дете: Майка изпадна в нелепа беда, помогна ѝ пловдивчанка

 Майка изпадна в неприятна обстановка, бързайки за обзор с детенцето си, само че срещна покрепа и доброта от друга жена.

Случката е от Пловдив, а за нея споделя Ван Д. По безразсъден метод колата ѝ се самозаключила, до момента в който била извън, а по този начин в машината останало двугодишното дете на пловдивчанката, всичките ѝ движимости, в това число мобилният телефон.

Това неимоверно тормозило дамата.

" Шашнах се напряко, това не се е случвало в никакъв случай, не знам мъжът ми ли е правил нещо по колата, някакви отбрани поради детето да не отваря, с цел да стане по този начин, само че факт е, че се ошашавих доста! ", споделя тя.

Жената не знаела какво да предприеме, по тази причина решила да спре минувач за помощ. Машината си спряла преминаваща шофьорка, която бързо се притекла на помощ. Тя услужила с мобилния си телефон на майката, а и се заела да реши случката - и съумяла напълно бързо.

Оказало се, че също била изпадала в сходна нелепа обстановка, която била позволена от малчугана ѝ, който бил останал в колата.

Дамата почнала да приказва на детенцето на пловдивчанката, а това решило казуса и този път.

" Слава богу, че и при моето проработи, и детето отвори от вътрешната страна! ", споделя Ван Д. Тя употребява обществената мрежа Фейсбук, с цел да благодари наново на дамата, която показала толкоз човещина и схващане в нужния миг.

" Искам да ѝ благодаря от сърце, в случай че чете това, да бъде тя и фамилията и живи и здрави. Не видях нито номера, нито марката на колата, нищо! Още един път благодаря от сърце ", написа Ван.

Тази история за помощта за следващ път демонстрира, че положителните хора са край нас всекидневно. А с цел да подрепим някой постоянно е нужно само предпочитание.

  " В днешно време положителното би трябвало да се тръби! Иначе ще се загуби... Добре, че се е случило добра душа да мине и да помогне. Дано от ден на ден такива хора ", разяснява случката друга пловдивчанка.

Вижте целия роман за случая, оповестен от Ван Д.

" Здравейте, през днешния ден изпаднах в нелепа обстановка, бързайки за обзор в " Пълмед ". Колата неизвестно по какъв начин се заключи вътре с детето и ключове, и телефон - всичко вътре...

Шашнах се напряко,това не се е случвало в никакъв случай, не знам мъжът ми ли е правил нещо по колата, някакви отбрани поради детето да не отваря, с цел да стане по този начин, само че факт е, че се ошашавих доста!

За шанс, в 15 часа никой - по улиците. Аз жестикулирам лудо пред първата кола пред мен, русата дама стопира, отваря прозореца, аз изяснявам обстановката и тя незабавно ми подава телефона си от вътрешната страна, с цел да звънна на мъжа ми!

Тя отбива от пътя, слиза от колата си и идва при детето ми, което е на 2 години и му споделя да отвори вратата от вътрешната страна, аз ѝ споделих, " Абсурд да отвори, той е дребен, няма да разбер ".

Тя сподели, че е била в такава обстановка и нейното детенце е отворило. Слава богу, че и при моето проработи, и детето отвори от вътрешната страна! Искам да ѝ благодаря от сърце, в случай че чете това, да бъде тя и фамилията и живи и здрави.

Не видях нито номера, нито марката на колата, нищо! Още един път благодаря от сърце ".

 Снимката е илюстративна
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР